Suspicious Prevention

I Am A Child

På musikal med klassen
Min klass ska ut på en sådan där klassresa som man måste göra med jämna mellanrum. Jag tycker att vi aldrig har fått åka till något sådär superkul ställe. Vi måste alltid lära oss en sådan massa och det är bara sådant som intresserar lärarna, aldrig vi ungdomar. Så jag var ganska negativt inställd när de berättade att det var dags för den obligatoriska klassresan någonstans som vi aldrig kommer vilja besöka igen. Ja, jag var väldigt bitter. Men tji fick jag. 

Denna gången hade lärarna och föräldrarna äntligen lyssnat på oss och bestämt sig för att faktiskt hitta på något som vi ungdomar vill göra. Det är fortfarande kulturellt och vi lär oss säkert en massa undertiden men vi får vara inomhus och ha det varmt och skönt och vi får göra något lite annorlunda. Vi ska nämligen åka och se på en musikal. Visst det kanske inte är det mest spännande i universum, men det är i alla fall något ovanligt intressant för en klassresa. Men om man tänker efter är det nästan som att se på en film.

Vi ska hyra buss till malmö och få se en riktig musikal. Vi behöver inte ens gå upp jättetidigt, vi får faktiskt sovmorgon! Det finns bara fördelar med denna klassresa. Jag har aldrig varit på musikal så det ska bli riktigt spännande! Jag hoppas verkligen att det är en riktigt, riktigt bra musikal och att vi får en trevlig dag tillsammans. Så min bitterhet har helt försvunnit och för första gången på väldigt, väldigt länge känner jag mig taggad och glad att få åka på klassresa. 

Planen är då: sovmorgon, buss till malmö, musikal, buss hem igen. Att få sovmorgon en skoldag är ju guld värt bara det. Lärarna och föräldrarna får plus poäng detta året för klassresan.